sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Pyykkipäivä

Oli oikein mukava viikonloppu. :3
Lähin perjantaina (yhden niistä kolmesta) parhaan ystäväni luokse viettämään hänen synttäreitään. Olin jo aiemmin yrittäny viedä hänet sinne Karaoken MM-kisoihin, mut kuten tuolta edeltä voi lukea, en onnistunut.
Yritin myös järjestää hänelle yllätys-synttärijuhlat tänne omaan kämppääni, mutta sekin epäonnistui, koska hän päättikin loppupelissä pitää jatkot luonaan.

Tutustuin muutamiin uusiin ihmisiin ja tapasin vanhoja rakkaita tuttuja. Ja rikoin viime sunnuntaista asti kestäneen maitolakkoni (ei kestä kyllä yhtään maitotuotteita enää tuo vatsa, paitsi keitettynä, hylakin tökkii) kun söin sitten RAXissa pehmistä.

Sitten lauantaina menin käymään äidin luona. Äiti värjäsi hiukseni ja leikkasi ne ja nyt on hurja olo, kun ne on niin nätit. Olin jo pitkään kaivannut et ois jotain uutta hiuksissa, ja nyt on.

Ja nyt on jotain muutakin uutta.

Kävin nimittäin tossa torstaina koulun jälkeen kaupungissa ja tulin kotiin sitten kolmen suuren vaatekassillisen kanssa. Löysin paikallisen kirpputorin.

Musta kirpputorit on ihan loistava keksintö, sillä mä en jaksa seurata muotia ja ostaa aina überhienoja uusia vaatteita überkalliista merkkivaateliikkeistä.
Mun tyyliin itseasiassa löytyy paremmin vaatteita yleensä jostain muualta. Oon jo monesti tehny paljon upeita löytöjä, ja jos kaikista vaatteista oisin torstainakin maksanut yksistään kaupan hinnan, oisin köyhtynyt kai muutamia satoja euroja.

Pesin tänään sitten tänään kolme koneellista pyykkiä ja nyt on uudet vaatteet kuivumassa vaikka ties missä. Sukkia ja alusvaatteita on keittiön patterilla, monta paitaa roikkuu henkarista tuosta parvisängystä yläpuolellani, parven reunaan on viritetty muutamat housut, tuolin selkänojat, ovenkahvat ja kaapin ovet on kaikki alistettu kuivatustelineiksi. Ja tietty yks täys pyykkiteline tossa keskellä kämppää.

Otin niistä kuvia, mutta harmittaa, ettei tää kone tunnista tota kameraa.
Pitäis asentaa se erillinen ohjelma, mutku en löydä sitä enää ku kerran sen automaattisen asennuksen vahingossa feilasin.

Tai sitte vaa pitäis hakea ittelleen kaupasta ihan oma muistikortinlukija, jota käyttää sit aina ku tarvis kamerasta kuvat koneeseen.

Ehkä joskus myöhemmin, kun sitten saan keinon siirtää kamerasta suoraan kotona noita kuvia tähän koneelle, tulee pelkkiä kuvapostauksia. :'D

(Kuten vaikka se muuttopostaus, jonka lupasin jo ajat sitte. Hups. No ei se teitä enää voi kiinnostaa.)

2 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Juu, juu. =) Kyllä kiinnostaa. =)

Kuivuiko ne kaikki yhdessä yössä?
Tosi hurjan hienoja löytöjä teit taasen kirpparilta. Olet kyllä loistava siinäkin. =)

Unknown kirjoitti...

Ei ne ihan kuivunu, tänää sain suurimman osan pois. Muutamia henkareita roikkuu, mut oiskohan nuo aamuks mennessä sit.

Täytyy kai sit olla joku ees jossa on hyvä :3 Vielä kun jaksais miettiä edellisenä iltana seuraavan päivän asun ni tulis upeita.