tiistai 16. syyskuuta 2008

Satunnaisia ajatuksia, osa 1

Käsi on vähän hajalla vieläkin, mutta sain perjantaina kipsin pois.
Ranne kipeytyi koneilusta koulussa, koska tein rästitehtäviä kahdentoista tunnin edestä. Ja käsivarsi (ja varsinkin kyynärpää) on vieläkin kipeä, eikä oikein kestä painoa.

Ainakin voin kirjoittaa taas.

Koulussa selitin ja varoitin muita että olen tapaturma-altis, että minulle on arkipäivää se, että satutan vähintään kerran päivässä itseni. Sitten juuri innostuin riehumaan eilen kun en viikkoon ollut koulussa ja onnistuin liukastumaan selälleni. Kaikki paikalla olleet katsoivat huolestuneena ja ensimmäinen, joka sai äänensä kuuluviin sanoi: "Ei kai taas?"
Onneksi ei sattunut tällä kertaa.

Olen iloinen. Olen iloinen koulussa.
Se on vieläkin jännittävän uutta. Tuntuu etten olisi moneen vuoteen ollut näin iloinen.

Enkä ole moneen vuoteen erityisemmin pitänyt talvesta.
Viime viikolla huomasin, että ihan odotan sitä, että tulisi lunta ja pääsisin laskemaan pulkkamäkeen ja painimaan hankeen, kaivamaan luolia ja tekemään lumilinnoja, olemaan lumisotaa ja hypätä pehmeään lumikasaan.

Toivottavasti tulee lunta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa kun sait kipsin pois, ole kuitenkin varovainen käden kanssa alussa. Kiva kuulla, että tykkäät noin paljon opiskelusta- ja elämästä! :o)

Nunnukka kirjoitti...

savisuti, ihan hurjaa kun joku kommentoi. Kiitos.
Eilen yritin kantaa tavaroita oikealla kädellä, ja se ei ollut oikein hyvä idea. Ollaan varovaisempia. *pistää korvan taa, vasemmalla kädellä kun oikea ei taivu*

Koulu on ihan harvinaisen kivaa. :3