torstai 20. marraskuuta 2008

Salee Meidän Amiksen Idols

Voitin tänään koulun järjestämän karaokekisan.

Olin ihan paniikissa kun sain tietää että olen ekana laulamassa. En ollut koskaan ennen laulanut mikrofoniin. Se oli ihan sikahienoa.

Tuntui kun en olisi laulanut ääneen sitten ikuisuuksien, ja uudelleen kunnolla keuhkojeni pohjasta laulaminen teki mielettömän hyvää.

Toisella kierroksella olin saanut ensimmäisen kierroksen ramppikuumeen ohitse, ja jopa nautin olostani lavalla. Otin mikin käteen ja kun heilutin biisin tahdissa kättäni, tuli koko opiskeluryhmäni mukaan.

Oli ihan mielettömän hienoa kun koko ryhmä kannusti ja hurrasi ja taputti ja vihelsi. Ja tuli onnittelemaan ja halailemaan. Koskaan noin suuri joukko ei ole kannustanut minua.

Pääsin voittajakolmikkoon, itseasiassa kolmanneksi, ja kolme parasta palkittiin salpaus-laukuin ja salpaus-paidoin ja lipuilla ensivuoden karaoken mm-kisojen katselijoiksi. Ja lisäksi voittajakolmikko jatkaa SAKUSTARS'09-kisoihin jatkamaan karaokekisailua.

Kerrankin musta on johonkin!
JES!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jes, onnittelut! Vähän olet hyvä!!! Hienoa!

Hallatar kirjoitti...

On sinusta vaikka miksi, tyttörakas! =)

Hallatar kirjoitti...

PS Muruseni:

Oli hienoa, että rohkenit
mennä mukaan ja laulaa. =)

Juulia kirjoitti...

Hienoa, onnea!!!

Mitäs lauluja esitit???
Mie tykkään kanssa laulamisesta, vaikka lauluääntä ei ole niin paljoa suotu... Kotia ostin sellasen laulu-pelin, PS2:lle. Mikä se nyt olikaan nimeltään... Muka tyttärelle ostin sen ;o) Äiti sitä on enemmän laulanut, heh.

Terveisiä tyttäreltä myös. Siitä oli niin kiva käydä teillä kylässä ja haluaisi uudestaankin...

Onnea ja menestystä myös jatkoon!!!

Katja Tanskanen kirjoitti...

Tulin tänne ihanan äitisi blogista onnittelemaan sinua ihan henkilökohtaisesti.

Onnea siis ja mukavia laulutreenejä jatkoa ajatellen!

Nunnukka kirjoitti...

Savisuti, kiitos! Tuntuu hienolta kertoa siitä muille. Siitä saa ihan kunnioitusta.

Juulia, Mie esitin eka Tik Takin Kyyneleet kun sitä olen pienestä asti hoilannut ja sitten Idolssien esittämän Tuulet Puhaltaa-kappaleen. Oisko se laulupeli joku Singstars? Ei sillä, kyllä minäkin laulaisin :D.

Katja Tanskanen, kiitos oikein henkilökohtaisista onnitteluista. Äidin blogin kautta kaikki minunkin lukijat ovat löytyneet.