torstai 28. elokuuta 2008

Ai mikä tauko?


Hupsista. Tainnut kestää tämä muuttotauko hiukan turhan pitkään. Jos ne nyt vaikka ois jo ohi, kun ollaan täällä jo kaks kuukautta asuttu.

Aika siis päivittää ja kirjoittaa jotain. (Ja saada äiti muistuttamasta blogin 'muuttotauosta'.)

Tänään ei ole kuin iltapäivän tunnit, joten ei tarvitse mennä kouluun kuin syömään. Jos sitäkään. Unohdin kuitenkin sen jo eilen illalla ja laitoin herätyksen kuudelta. Herättyäni siihen laitoin sen unenpöppörössä tauolle ja meinasin jatkaa unia. Sitten äiti ilmestyy ovelle herättämään ja myöhäistä aamua selittäen vedän peiton korviini. Tässä vaiheessa huomaan muuten, että minulla ei ole sukkia ja jalkojani palelee. Muutaman minuutin ehdin silmät kiinni levätä vielä, kun oma kännykkäni alkaa taas herättämään minua ja tervehtii heti aamusta nätisti: "HERÄÄ PAHVI!".

Ihan ihmeellistä kun koulussa on mukavaa ja ihan odottaa sinne pääsemistä. Siellä tulee toimeen ihmisten kanssa ja ne ihan hakeutuu omasta vapaasta tahdostaan seuraan. Hurjaa. Paljon poikia siellä kyllä on, kumma juttu. :D Mitenkäs se nyt silleen, sehän on sentään amiska. Meillä on tyttövaltainen ryhmä, niin poikien enemmistön unohtaa tunneilla. Ryhmästä osa on vanhempia ja suorittaa sen kahdessa vuodessa, ja melkeinpä loput suorittavat kaksoistutkintoa, eli noin kolmessa ja puolessa.

Jos tässä oisi vaikka kaikki tältä erää, vaikka tässä ehtii vielä syödä jo toisen aamiaisen ennen kouluun lähtöä. Sain eilen pitkästä aikaa mp3-soittimen (<3!) (edellinen meni rikki jo joskus tammikuussa, olen siitä asti kärsinyt ilman) ja nyt en malta olla räpläämättä sitä.


PS: Kuva on muuten mun ottama. Lainailen koulun takia paljon äidin kameraa (= omin sen) ja kuvasin sillä kaupungilla tämän maiseman eräs ilta ystäväni kanssa.

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Tuo kuvasi on ihana. =)
Ja oli onni, että pääsit tuohon kivaan oppilaitokseen. =)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno on kuva ja kiva kun opiskelut tuntuu hyvältä.

Nunnukka kirjoitti...

Hallatar: Jeejee.

Savisuti: Kiitoksia. :)

Salka kirjoitti...

Kuulostaa tosi kivalta opinahjolta tuo koulusi, mukavaa että viihdyt siellä :)
Ai joo, kuva on hieno!